• LEGRAND JE SPECIALIST ZA ELEKTRIČNO IN DIGITALNO INFRASTRUKTURO OBJEKTOV

  Legrand je globalni specialist za električno in digitalno infrastrukturo objektov, ki ponuja proizvode in rešitve z visoko dodano vrednostjo za poslovne, bivanjske in industrijske objekte. Legrand je zavezan k vsakodnevnem spremljanju razvoja povezanih zgradb in zagotavlja trajnostni dostop do električne energije za milijone uporabnikov po vsem svetu. Tehnološko znanje, vodilne tržne pozicije, široka ponudba izdelkov in rešitev, mednarodna prisotnost ter močne blagovne znamke potrjujejo, da je Legrand blagovna znamka v globalnem merilu. Legrand je prisoten v skoraj 90 državah in ima več kot 37.000 zaposlenih.

  legrand specialist
 • 7 glavnih produktnih kategorij

  Legrand ponuja celovito paleto izdelkov in rešitev, ki povezujejo milijone stavb z energijo, podatki in osvetlitvijo. Ponudba je še posebej široka, saj vsebuje nekaj sto tisoč referenc v sedmih glavnih produktnih kategorijah: uporabniški vmesniki, distribucija energije, sistemi za upravljanje zgradb, razvod kablov, digitalna infrastruktura, UPS (neprekinjeno napajanje) in komponente za inštalacije. Legrandovi izdelki in rešitve izpolnjujejo potrebe na poslovnem, stanovanjskem in industrijskem trgu. - Uporabniški vmesniki (stikala, vtičnice in drugo)
  - Distribucija energije (razdelilne plošče, odklopniki in več)
  - Sistemi za upravljanje zgradb (lupravljanje razsvetljave, varnostni sistemi in več)
  - Razvod kablov (kanali za razvod, police, stebrički, talne doze in več)
  - Digitalna infrastruktura (omare, vtičnice RJ45, napajanje in več)
  - UPS (naprave za neprekinjeno napajanje)
  - Inštalacijske komponente (cevi, doze, podaljški in več)

  7 major product categories
 • Ena misija: pomoč pri transformaciji objektov

  Od električne do digitalne revolucije ter do povezane revolucije - Legrandovi cilji so okrepiti svoje vodilne tržne pozicije v električni in digitalni infrastrukturi za stavbe in postati merilo za pametne električne naprave s ponudbo inovativnih, povezanih, interoperabilnih in visoko energetsko učinkovitih rešitev.

  S pretvorbo inovacij v rešitve, ki zagotavljajo udobje, dobro počutje in preprostost, Legrand in več kot 37.000 zaposlenih postavlja trende za izboljšanje življenja uporabnikom na delovnem mestu in doma.

  legrand mission