LEGRAND JE SPECIALIST ZA ELEKTRIČNO IN DIGITALNO INFRASTRUKTURO OBJEKTOV

Skupina Legrand v Republiki Sloveniji ponuja celotno paleto električne opreme od električnih vtičnic in stikal do kompleksnih sistemskih rešitev za električno in digitalno infrastrukturo.

Naše poslanstvo je slišati želje naših strank, jih razumeti in odgovoriti nanje s kakovostno rešitvijo, ki ustreza njihovim specifičnim potrebam. Dobava opreme, skladne z zahtevanimi standardi, nudenje tehničnega svetovanja, izvajanje programov usposabljanja in prodajna podpora - je del tega, kar nas dela zanesljivega partnerja.

Uspešno sodelujemo z distributerji električne opreme, investitorji, izvajalci, projektanti, arhitekti, električarji in končnimi uporabniki.

Proaktivnost Skupine Legrand gradi partnerstva za vzajemno zadovoljstvo in dobro počutje, uporaba naših rešitev pa vam zagotavlja varnost v vaših projektih in ustvarja dolgoročno zaupanje med vami in vašimi strankami.

Upoštevanje pravil poslovne etike je eno temeljnih načel Skupine Legrand. Glavni poudarek skupine je na naslednjih temah: boj proti korupciji, embargo, goljufije, poštena konkurenca.

Poleg lastne zavezanosti tem vprašanjem izvajamo izobraževanja za ozaveščanje in usposabljanje zaposlenih z namenom pravilnega izvajanja programa skladnosti in internih postopkov Skupine.

Natančneje, zagotavljamo, da so naši zaposleni usposobljeni glede veljavnih pravil in postopkov ter so ustrezno obveščeni o tveganjih, s katerimi lahko izpostavijo sebe ali podjetje.

Več informacij najdete v tem dokumentu.

Legrand ponuja celovito paleto izdelkov in rešitev, ki povezujejo milijone stavb z energijo, podatki in osvetlitvijo. Ponudba je še posebej široka, saj vsebuje nekaj sto tisoč referenc v sedmih glavnih produktnih kategorijah: uporabniški vmesniki, distribucija energije, sistemi za upravljanje zgradb, razvod kablov, digitalna infrastruktura, UPS (neprekinjeno napajanje) in komponente za inštalacije. Legrandovi izdelki in rešitve izpolnjujejo potrebe na poslovnem, stanovanjskem in industrijskem trgu.

Vljudno vas vabimo v naš razstavni salon, kjer si lahko ogledate in preizkusite izdelke skupine Legrand za stanovanjske, poslovne in industrijske zgradbe. Predstavili vam bomo široko paleto stikalnih programov, domofonske sisteme, sistem My Home, rešitve za pisarne in delovna mesta, strukturirano ožičenje, inštalacijske komponente, neprekinjeno napajanje UPS, energetske omare, šinske razvode, transformatorje in še veliko več.

Legrand Albania

Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri vašem projektu.

Kontaktiraj nas
Razstavni salon

Legrand SLV d.o.o.

Planjava 2
1236 Trzin
Slovenija
Tel: +386 1 5620170
E-naslov: info.slovenia@legrand.si
Web: www.legrand.si
Odpiralni čas salona:
Ponedeljek - Četrtek: 8-16 h, Petek: 8-15 h