Poročilo o varnosti

 

 

Če opazite vdor v eno od vaših pametnih naprav ali storitev (Eliot) ali opazite nadgradnjo, ki krši pravila varovanja informacij vaših pametnih naprav, o tem takoj obvestite Legrand!

Upoštevajte spodnja navodila za prijavo dogodka. Vse potrebne informacije je potrebno poslati po e-pošti na naslov: security-incident-on-iot@legrand.com

Najvarnejši način je pošiljanje šifriranega e-poštnega sporočila. Če še nikoli niste poslali šifriranega e-poštnega sporočila, lahko za šifriranje sporočil uporabite to povezavo ali GPG ključ za šifriranje sporočil
Prenesite GPG ključ.

POROČILO

Jezik poročila: angleščina

  • Navedite svoje ime ali ime organizacije (če se prijavljate kot distributer / prodajalec itd.) in državo.
  • Prijavite incident, opišite vse podrobnosti o ranljivosti naprave in njene parametre (ime izdelka, model in različica vdelane programske opreme) ter kako je konfigurirana vaša naprava (katere platforme, npr. IOS ali Android uporabljate).
  • Navedite, kako se je zgodil incident in kakšne ukrepe ste izvedli.
  • Obvestite nas o posledicah kršitve varnosti informacij. Kakšen je izid incidenta pred pošiljanjem sporočila?
  • Dodajte posnetke zaslona, ki prikazujejo napake v aplikaciji.

V roku 3 dni boste prejeli obvestilo, da je bila vaša prijava sprejeta. Če bomo potrebovali dodatne informacije o incidentu, vas bomo kontaktirali. Povratne informacije o incidentu na področju informacijske varnosti boste prejeli v 10 dneh.

Če imate težave pri pisanju zahteve v angleščini, nas lahko kontaktirate tako, da podatke o varnostnem incidentu posredujete na naš naslov, z zadevo sporočila: "INCIDENT". Prosimo, upoštevajte, da če boste zahtevo poslali na takšen način, boste lahko odgovor na incident dobili v 3 (treh) - 5 (petih) dnevih.

ODPRAVLJANJE TEŽAV

Če bo zahteva potrjena, bomo še naprej analizirali osnovni vzrok in našli najboljšo rešitev za to težavo. V ta postopek vas lahko vključimo med preskusno fazo, da zagotovimo, da je incident odpravljen.

Po posodobitvi informacijske varnosti bo Legrand pripravil in poslal varnostno poročilo. Pred javno prijavo dogodka upoštevajte 90-dnevni rok od datuma prijave. To obdobje zagotavlja, da vsem našim strankam ponudimo pametne varnostne rešitve za naprave.

Varnost in zasebnost uporabniških podatkov sta za nas izrednega pomena. Skupina si po najboljših močeh prizadeva zagotoviti optimalno raven varnosti in zmanjšati goljufivo ali škodljivo uporabo svojih rešitev!