Mosaic™ rešitve za zdravstvene ustanove

produit_B12_C05_D05_mosaic

Ponudba osnovnih namenskih rešitev

Mosaic ponudba za zdravstvene ustanove, domove za ostarele in oskrbovana najemna stanovanja je sestavljena iz standardnih in namenskih funkcij, ki zagotavljajo enostavno uporabo, učinkovitost in udobje ne samo osebja, temveč tudi pacientov in prebivalcev! Te funkcije so primerne za vse: 
osebe z omejeno mobilnostjo, itd.
Naši izdelki so narejeni iz antibakterijskih materialov: ta tehnologija lahko odpravi večino bakterij, ne da bi ustvarila odpornost. Te Legrandove rešitve zagotavljajo optimalno higiensko kakovost!

B12_C05_D05_C01_mosaic
 
 

Sistem klica medicinske sestre

Ročne daljinske upravljalne enote, klicne enote, vratne enote, signalne naprave za hodnike, nadzorne enote za medicinske sestre, itd. Mosaic sistem klica medicinske sestre se lahko uporabijo za izvedbo celovitih inštalacij, ki zagotavljajo enostavno uporabo in udobje. Kompatibilni so z večino sistemov klica medicinske sestre.

B12_D05_C02_nurce_call1
B12_D05_C02_nurce_call2
B12_D05_C02_nurce_call3

Posteljni kanali z LED razsvetljavo 

Raziščite več o Mosaic posteljnih (bolnišničnih) kanalih z LED razsvetljavo, idealne rešitve za zdravstvene ustanove, domove za ostarele in oskrbovana najemna stanovanja, in ustanove ki zagotavljajo osnovno zdravstveno oskrbo.
Z zelo majhno porabo in ocenjeno življensko dobo100,000 ur se te rešitve lahko uporabljajo samo za bralno luč ali za branje in osvetlitev prostorov. Zahvaljujoč dinamičnim rešitvam za razsvetljavo lahko samodejno nadzurujete barvo svetlobe, glede na čas dneva, da zmanjšate kognitivne pomankljivosti.
Posteljni (bolnišnični) kanali imajo vrsto kontrol za osvetlitev ali druge funkcije SELV.

B12_D05_C03_luminaires_leds1
B12_D05_C03_luminaires_leds2
B12_D05_C03_luminaires_leds3

Pomoč pri samostojnem življenju

Mosaic rešitve upravljanja razsvetljave za pomoč pri samostojnem življenju omogočajo bolnikom neodvisnost, ne da bi pri tem ogrožali varnost.
Takoj ko bolnik vstane, nameščeni senzorji v bližini postelje samodejno preklopijo na razsvetljavo.
Nastavitev osvetlitve na nizki ravni omogoča oskrbovancem popolnoma varno gibanje (brez zaslepljenosti).

B12_D05_C04_assistance_auto

Okoljska aktigrafija

Aktigrafski sistem z uporabo BUS/SCS omogoča medicinskemu osebju spremljanje aktivnosti pacienta in daljinsko krmiljenje rolet v sobi. Vse podatke si lahko ogledate z nadzorne enote medicinske sestre ali na računalniku s programsko opremo za aktigrafijo.
Če želite še več funkcionalnosti, se odločite za aktigravski sistem BUS/KNX. Sistem ima inovativne senzorje, ki zaznavajo: padce, zvok, kakovost zraka, dihanje, ležanje v postelji, kakovost spanja, itd. Ta sistem se lahko uporablja za obdelavo podatkov in modelov pravil ali deluje kot mehanizem odločanja.

actimetrie_environnementale
 
 

Antibakterijski stikalni program in antibakterijski kanali

Mehanizmi z običajnimi funkcijami za vsakodnevno rabo, so dobavljivitudi v beli antibakterijski barvi: menjalno stikalo, tipkalo, stikalo na dotik, krmiljenje na dotik, stikalo za žaluzije, nadzor prezračevanja, šuko vtičnica, vtičnice RJ 45, itd.
Na voljo velika izbira okrasnih okvirjev  (2 modula, 4 module, 2 x 2 modula, 4 x 2 modula, itd) in dodatki (slepi pokrovi, osvetljeni mehanizmi, modul proti izvleki kabla, itd.)!
Posebna oznaka označuje antibakterijske funkcije v celotnem naboru stikalnega programa Mosaic.

B12_D05_C06_antimicrobien
Raziščite še naše druge rešitve