Bakreno LCS³ strukturirano ožičenje

Produit_NB04_C02_D02_LCS3

Visoko zmogljiv sistem

Od strežniške sobe do delovnega okolja, vključno z zelo kritičnimi aplikacijami, se bakrene LCS³ rešitve uporabljajo za dostop (in nadzor dostopa) do VDI omrežja.

Bakreni LCS³ sistem, namenjen aplikacijam Ethernet 25 in 40 Gbps, ponuja rešitve z visoko gostoto pretočnosti do vključno Kategorije 8 za zajvečje zmogljivosti.

Legrandovo bakreno LCS³ strukturirano ožičenje vsebuje povezovalne panele s kasetami, konektorje, kable in povezovalne kable ter RJ 45 vtičnice.

B12_C05_D05_C01_mosaic

Povezovalni paneli: svoboda konfiguracije

Združljiv z vsemi podatkovnimi omarami in ohišji, so LCS³ povezovalni paneli na voljo v ravni in kotni izvedbi.

Ravni paneli so na voljo prazni (potrebno opremiti), opremljeni s kasetami in konektorji ali opremljeni s kasetami brez konektorjev.

Opremljeni z novo generacijo Soluclip sistemom vpenjanja za poenostavljeno namestitev, LCS³ kotni povezovalni paneli sprejmejo do 24 Kat. 8, 6A, 6 in 5e konektorjev. Povezovalni paneli z možnostjo namestitve več kot 24 konektorjev lahko sprejmejo do 48 Kat. 6A, 6 in 5e konektorjev v enaki velikosti (1 U).

NB04_C02_LCS3Cuivre_Panneaux_brassage
NB04_C02_LCS3Cuivre_Panneaux_brassage
NB04_C02_LCS3Cuivre_Panneaux_brassage_3

Kasete: naprednejša rešitev za lažjo izvedbo

Ena kaseta lahko sprejme do 6 konektorjev Kat. 5e, 6, 6A ali 8 in ima številne prednosti: integrirani vodniki kablov za optimalni razvod, možnost odstranitve posameznega konektorja za nemoteno delovanje sistema, enostavna odstranitev posamezne kasete s pritiskom na gumb za lažje vzdrževanje, barvno označevanje za lažjo identifikacijo ožičenja, itd.

In za dvakratno zmogljivost se odločite za kaseto z 12 konektorji v enaki velikosti!

NB04_C02_LCS3Cuivre_Cassettes

RJ 45 konektorji: izvedba v trenutku

Zagotovite popolno povezavo v samo nekaj sekundah saj konektorji LCS³ RJ 45 zagotavljajo optimalno zmogljivost povezave (do 40 Gbps) med povezovalnim panelom in delovno postajo.

Hitra in enostavna zaključitev in namestitev konektorjev brez orodja. Konektorji so na voljo v vseh kategorijah in so za preprosto prepoznavanje barvno označeni: siva za Kat. 5e, modra za Kat. 6, rumena za Kat. 6A in turkizna za Kat. 8.

Testirano je bilo 2500 ciklov priklop/odklop v skladu s standardom ISO/IEC 11801 - 3. izdaja.

NB04_C02_LCS3Cuivre_Connecteurs_RJ45

Kabli in povezovalni kabli: povezava za vse kategorije

Kabli in povezovalni kabli so ključni element pri inštalaciji saj kreirajo povezavo in zmogljiv prenos.

Na voljo so za vse kategorije in v družini LCS³ zajemajo:
  - SF/UTP, F/UTP, U/UTP, F/FTP, U/FTP in S/FTP kable,
  - Ravne RJ 45/RJ 45 povezovalne kable v F/UTP (v foliji), U/UTP, SF/UTP in S/FTP verziji.

Z bakrenimi LCS³ rešitvami lahko dosežete zelo visoke hitrosti, da ustrezajo potrebam zelo kritičnih aplikacij!

NB04_C02_LCS3Cuivre_Cables_cordons

RJ 45 vtičnice: visoko zmogljiv dostop do omrežja

Vtičnice LCS³ RJ 45 je mogoče namestiti na katerem koli mestu in zagotoviti dostop do omrežja čim bližje uporabniku. Vsi modeli vtičnic RJ 45 so izdelani v Kat. 6A, Kat. 6 in Kat. 5e. Zasnovane so tako, da ustrezajo zahtevam poslovnih zgradb, vtičnice RJ 45 pa se prilagajajo vsem vrstam nosilcev za namestitev. Za prilagodljivost pri delovni postaji lahko izberete distribucijski panel, ki je opremljen z 1 do 12 vtičnic RJ 45.

NB04_C02_LCS3Cuivre_Prises_RJ45
Raziščite še naše druge rešitve