Optično LCS³ strukturirano ožičenje

Produit_NB04_C02_D03_LCS3

Zmogljivost pri popolni varnosti

Zahvaljujoč široki paleti optičnih LCS³ kablov lahko izpolnite vse zahteve za namestitev in preskočite vse omejitve.

Hitrosti v optičnih vlaknih, ki ponujajo prenos do 100 Gbps, zagotavlja varnost tudi na zelo kritičnih mestih!

Ponudba optičnih LCS³ vlaken je sestavljena iz modularnih povezovalnih panelov in pripadajočih kaset, optičnih priključnih blokov in povezovalnih panelov ter različnih rešitev za ustrezno povezavo.

NB04_C02_D03_Performanc

Modularni povezovalni paneli in kasete: prilagodljiva konfiguracija

Modularni LCS³ 1U povezovalni panel omogoča maksimalno 24 ST, 48 SC ali 96 LC konektorjev. Različne variacije kaset dopolnjujejo povezovalni panel in omogočajo, da lahko izpolnijo vse zahteve.

Samo v Legrandu: za lažje vzdrževanje in neprekinjeno delovanje kaseto z optičnimi vlakni, v kateri so zvarjena vlakna, enostavno odstranite s pritiskom na gumb.

NB04_C02_LCS3Cuivre_Panneaux_brassage

Optični priključni bloki in povezovalni paneli: zelo visoka zmogljivost in učinkovitost

Z optičnimi LCS³ priključnimi bloki in povezovalnimi paneli inštaliramo visoko zmoglivo VDI omrežje hitro in enostavno.

V naši ponudbi lahko izberete 1U modularni optični povezovalni paneli, ki omogoča 24 ST, 48 SC ali 96 LC konektorjev. Opremljeni morajo biti z optičnimi LCS³ priključnimi bloki v varianti singlemode in multimode (ST, SC, LC, SC APC, LC APC standardih).
Naša ponudba obsega tudi 1U opremljen optični povezovalni panel, lahko tudi drsni (24 ST, 24 SC ali 48 LC) ali vrtljivi (36 SC ali 72 LC). Za večjo zmogljivost se odločite za UHD (Ultra High Density): izasnovan je zako, da sprejme do 144 povezav v 1U, 288 v 2U in 576 v 4U.

NB04_C02_LCS3Fibre_Blocs_tiroirs_optiques

Kabli, zaključni kabli, povezovalni kabli in priključni kabli: povezava zagotovljena

Optični LCS³ kabli in povezovalni kabli se uporabijo pri premagovanju večjih dolžin z minimalnim padcem hitrosti. Na voljo so v naslednjih različicah:
  - Multimode OM4, OM3, OM2
  - Singlemode OS2 (kompatibilen z OS1)

Na voljo v OM2, OM3, OM4 in OS2 (kompatibilen z OS 1) verziji se optični LCS³ zaključni kabel (pigtail) uporabi za povezavo optičnih vlaken in optičnega povezovalnega kabla.

Optične priključne povezave z optičnimi priključnimi kabli zagotavljajo povezavo med stavbnim delilnikom in etažnimi omarami, pa tudi med komunikacijsko omaro strukturiranega ožičenja in server omarami.

NB04_C02_LCS3Fibre_Cables_cordons_liens

Kovček z orodjem in dodatki: kvalitetno opravljeno delo

Rešitev "Vse v enem" omogoča pripravo optičnih kablov za montažo konektorjev in test ali je vlakno pravilno priključeno na konektor.

Kovček vsebuje visoko natančen rezalnik, snemalec primarne zaščite in škarje iz Kevlarja, spojniki, optični povezovalni kabel in adapter za VFL testerje, različne pripomočke (čistilno orodje, marker itd.) in USB ključek z navodili za uporabo in video navodila.

Na dosegu roke imate vse kar potrebujete za takojšnje vzdrževanje optičnega strukturiranega ožičenja!

NB04_C02_LCS3Fibre_Valise_fibre_optique
Raziščite še naše druge rešitve